donderdag 5 augustus 2010

Volumeknop

Gelezen in de krant: geen enkel festival is goed voor je gehoor, tenzij je oorstopjes meeneemt. Liefst op maat gemaakt, om lekken te voorkomen. Anders zijn ze nog niet efficiƫnt. Ze kosten maar tussen 100 en 150 euro. Peanuts volgens een gehoorspecialist. En ergens heeft de man wel gelijk. Sinds dit jaar zijn er een aantal festivalorganisatoren die een charter ondertekend hebben dat ze niet luider gaan dan 103dB. Mooi!

Persoonlijk lijk ik er geen last van te hebben wanneer de muziek luid staat. Het valt niet echt meer op en in hoogste nood, heb ik altijd wel een paar oorstopjes bij die de hoogste nood lenigen.

Waar ik wel last van heb, is van het gegil van een jongedame van 4,5 jaar. Ondertussen ben ik al bijna 5 jaar op zoek naar de volumeknop en ik denk dat ik een constructiefout aan het kind ontdekt heb. Volgens mij is er geen. Nog volgens mij is de garantie vervallen en is ze niet meer inwisselbaar. Knap vervelend!

1 opmerking:

  1. Misschien moeten we toch maar eens navragen of we geen beroep kunnen doen op Test-Aankoop of zo. Ik ben er zeker van dat er nog zulke exemplaren rondlopen...

    BeantwoordenVerwijderen